Book Lakelands pølsevogn, kæmpe paella eller foodfestvial til dit næste arrangement.

Lakelands – mad & magi tilbyder en lang række madoplevelser. Vi er eksperter i paella og det spanske køkken, men også de bedste hotdogs står vores bankende madhjerte nær!

Hos Lakelands kan du også få en hel foodfestival med madvogne, bar og lækre desserter.

Uanset anledning eller antal er Lakelands klar. Vi deler ligeså gerne ud af vores madglæde til det intime selskab som til den store festival!

pølsevogn

Når Lakelands flotte røde pølsevogn slår markisen ud, er der garanti for jubel og kø ved disken.

Lakelands hotdogs er den klassiske  – men med de bedste pølser vi kan opdrive, godt brød og lækkert tilbehør. En hotdog er den ultimative street food, og med pølserne fra Skovgaarden i Them bliver det ikke bedre.

Vores hotdogs koster kr. 45.- pr. stk. med enten en klassisk wienerpølse, en oksepølse med ramsløg eller alletiders favorit – frankfurteren med bacon og blue cheese.

Tilbehøret tæller sennep fra Svendborg sennepsfabrik, engelsk ketchup, brioche pølsebrød, syltede rødløg, amerikansk mustard, ristet grønkål – og til de frække – flæskesværskrymmel.

Kontakt os for et godt tilbud – vi tilbyder også hotdogs ad libitum!

paella & det spanske køkken

Lakelands er synonym med paellakokken! Intet slår en dampende paella tilberedt på stedet i store pander.

Paellakokken er gift med en flamencodanser og har tilbragt mange år i Spanien og ikke mindst i og omkring fantastiske spanske restauranter. Paellakokkens paella kan tilberedes i det uendelige, men altid med de bedste spanske ris og selvfølgelig safran.

Hvad enten du er til skaldyr, fisk, kylling, chorizo eller grøntsager findes der en paella til dig.

Vi kender det spanske køkken indgående og tilbyder også tapas, både kolde og varme, desserter eller andre spanske specialiteter.

Paellakokken kan tilberede paella til 20 personer i den lille pande eller op til 1000 hvis de helt store tages i brug.

Hestevognsbar

Lakelands har ombygget flere smukke hestvogne til bar. Vi er eksperter i sherry og samarbejder med de bedste Sherrybodegaer i Jerez de la Frontera – sherryens vugge.

Vi tilbyder også cava og champagnebar, vinsmagninger og lækre læskedrikke. Vores hjemmelavede limonade kan man efter sigende ikke få nok af.

Ciderbar med prisvindende dansk cider og økologiske fadøl fra lokale bryghuse er også en mulighed…

Lakelands Street Food Festival

Kan du ikke vælge er der mulig for at få besøg af hele udtrækket med madvogne, hestevognsbar og scene. Hos Lakelands kan du få din helt egen Street Food Festival og du kan selvfølgelig være med til at bestemme menuen.

Lakelands arrangerer også gerne hele din festival med musik, skummende fadøl og lækre madboder – bare sig til.

Sherry

Lakelands har stærke bånd til Andalusien og vi samarbejder med de bedste sherryproducenter i Jerez da la Frontera, Santa Maria og Sanlucar.

Sherry er en af de mest oversete vine, og vinens blakkede ry som tarvelig dessertvin kan ikke være længere fra sandheden.

Book vores smukke sherrybar og oplev de noble vine der strækker sig fra en knastør Fino til en dyb Pedro Ximenez.

Smag på musikken og Lyt til vinen. Flamenco og sherry er hinandens tro følgesvende. Lakelands samarbejder med Flamenco Teatret om sherrysmagning og flamencokoncert – så vinene passer til flamencogenrerne.

kulturevents
festivaler
private fester
firma fester
børneevents
fødselsdage
koncerter